13 سال «کوه‌نوشت» !

23 دی ماه 1396 «کوه‌نوشت» سیزدهمین سال فعالیت خود را سپری ‌می‌کند ... نامی که ابتدا با راه‌اندازی یک «وبلاگ» در «بلاگفا» شناخته شد ... سپس قریب به 10 سال در همان قالب به فعالیت خود در حوزه‌ کوه‌نوردی، عکس، رسانه و موضوعات اجتماعی ادامه داد ... در آن یک دهه، فراز و نشیب‌های مختلفی را به ویژه در «بازخورد مطالب» و «تبادل نظرات» تجربه کرد ... به گونه‌ای که این اتمسفر، «کوه‌نوشت» را در مسیر «اطلاع‌یابی» و «اطلاع‌رسانی» مصمم‌تر نمود!

... رفته‌ رفته  از حدود 4 سال پیش، زیرمجموعه‌هایی اختصاصی - جهت انتشار عکس‌های نگارنده - در قالب «فتوبلاگ» و «اینستاگرام» نیز به آن پیوند خورد.

... اما اختلال و مشکلاتِ متناوب فنی از سوی«بلاگفا»، موجب شد که «کوه‌نوشت» از سال 1394 به «سایت» تبدیل شود ... از یک فضای وابسته نقل مکان کند و در یک موقعیت مستقل، مستقر گردد ... پس از آن، و با توسعه‌ی فناوری و رونق شبکه‌های اجتماعی، «کانال تلگرامی» مرتبط نیز راه‌اندازی شد.

اکنون پس از 13 سال فعالیت بی‌وقفه، با سرمایه‌ای ارزشمند از «مخاطبان وفادار قدیمی» و «مخاطبان جدید و جوان»، تلاش خواهد داشت، به قدر توان اندک خود، بیش از پیش در خدمت شما عزیزان باشد.

در تمام این‌سال‌ها؛ مرهون و سپاسگزار همراهی و حضورتان بوده و هستیم.


اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

ثبت نام

روزنه

آرشیو مطالب

«حسین رضایی»
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

پیشخوان:

بازگشت دوباره
آناپورنا ۱۳۹۸/۰۴/۲۹ ۱۳:۱۱
ماگما ده ساله شد!
ماگما ۱۳۹۷/۰۷/۲۹ ۰۸:۴۴